(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Verdensvinner-show (WWS)

DiversePosted by Sissel J. Doh Sun, October 29, 2017 20:14
Karma, som er på bildet, har egentlig ikke så mye med dette blogginnlegget å gjøre. Men jeg tok bildet i dag og det skader jo ikke å vise henne fram?

Denne helgen har det vært verdensvinner-show i Holland, og katte-eliten har vært der for å jakte på den gjeve tittelen WW (world winner) eller verdensvinner. Mitt katteri var representert med vakre Kiitos (SW (N)Solstorms Kiitos Tiina) som vant som kattunge på Scandinavian winner show og dermed har rett til å bære den nesten like gjeve tittelen SW.

Kiitos har blitt en ung dame nå, og som ung voksen er det vanskelig å nå opp. Det gjorde hun heller ikke. Hun fikk certet sitt, men der var det stopp.

Men det ble tre andre sibirkatter som gikk til topps. Fertil og kastrat hunnkatt var sibirer, og det samme var fertil hannkatt. I tillegg var flere nominert. Gratulerer så masse til dere alle! smiley

Neste år er WWS i Tampere i Finland og kanskje vi satser på å reise da?

For å avrunde innlegget der det begynte, nemlig med Karma på bildet over, så skal vi på utstilling neste helg. Da skal hun og Matti være med på Solkattens utstilling i Skelefteå og vi gleder oss stort. Karma jakter på de to siste certene til Supreme Champion-tittelen, mens Matti egentlig ikke jakter på noen ting. Han skal overleveres til Heidi som tilbyr ham en kjærlighetsferie med Shadow. Deretter blir han kastrert og skal leve livets glade dager hos mamma og pappa. Det blir både sårt og godt at han reiser.

Kattevisning

DiversePosted by Sissel J. Doh Sun, February 26, 2017 20:09
Siden planen er at Hearts skal være med på en og annen utstilling må det trening til. 21. Februar arrangerte katteklubben Hålogalandkatten kattevisning i samarbeid med Felleskjøpet i Harstad og Dyrlegen Harstad. Det var mange forskjellige raser til stede. I tillegg til sibirsk katt var det maine coon, norsk skogkatt, hellig birma, siameser, orientaler, devon rex og flere andre.

Hearts ser ikke så fornøyd ut på bildet, men ryktene sier at han var rolig og fattet under hele seansen. Tusen takk Marie for all den gode jobben du gjør med go'gutten. Jeg setter kjempestor pris på det smileyGratulerer

DiversePosted by Sissel J. Doh Thu, February 02, 2017 20:04
Gratulerer med 1-årsdagen til Star Wars-kullet. Her er bilder av Chewbacca, Finn og Ashoka Tano.