(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Ny katt!

ForvertPosted by Sissel J. Doh Sat, October 28, 2017 13:16
S*AceroRamos Hope heter denne nydelig lille frøkna, og hun kommer hjem til meg om noen få uker. Hun skal bo hos forvert i Værdal, og denne forverten er interessert i utstilling så det blir bra.

Hope er ei spennende lita jente som har nesten bare nye linjer for meg, og det er bra for nå er alle mine katter i slekt med hverandre på en eller annen måte. Saga er den katten som linker Kitty Purry mot Karma også. Ellers har det bare vært en link til Magda fra henne.

I tillegg til å ha nye linjer er hun supersøt, og har mange slektninger bak i stamtavla som jeg syns er veldig vakre. Hun har utviklet seg bra, og jeg håper hun tar etter dem også i fremtiden.

Takk Kerstin for at jeg fikk kjøpe hennesmiley og takk Maria for at du gjør meg denne tjenesten smiley
Hearts

ForvertPosted by Sissel J. Doh Thu, July 27, 2017 15:17
Jeg vet ikke om Marie har fortalt Hearts at han skal på utstilling til helga, men uansett ser det ut som han tar det med stor ro. Han er sååå fin og jeg er spent på resultatene både for ham og søster Charm.
Marie har ikke vært på utstilling før, så det er mye å huske på. Det viktigste er å huske kattepus + vaksinasjonskort og helseattest. Ellers ordner det meste seg. Masse masse lykke til. Jeg krysser fingrene smileyDe Gea

ForvertPosted by Sissel J. Doh Fri, May 05, 2017 20:40
Vi leter fortsatt etter forvert for tøffe De Gea. Han er en sortsmoke liten gutt som akkurat nå bor i Stjørdal. Han ønsker seg et hjem uten andre fertile katter, sånn at han kan få være fertil en stund og få gå i avl. Han må være innekatt til han er kastrert. Utstilling er ikke noe vi krever at forverten skal dra på, men kanskje vi ønsker å låne ham med oss på en og annen utstilling før han blir kastrert.

Forverten er den som har den daglige omsorgen for katten. Han eies av meg og Heidi (NO*Sjarmkatten) på papiret og det er vi som har avlsrettighetene på ham. Vi betaler nødvendige tester i forbindelse med avl og forsikring, mens forverten betaler daglige utgifter som mat, sand og vaksiner. Forverten må også stelle, bade og børste katten. Og klippe klør. Dette kan vi vise hvordan gjøres.

Forverten må bo enten i Trondheimsområdet (Jeg bor på Storlien), eller i Vesterålen/Lofoten-området der Heidi bor. Når han er ferdig i avl går eierskapet over til forverten. Han er da chippet og leveres med helseattest + ekstra hjertescanning, stamtavle fra NRR og han er kastrert.

Ta kontakt på: solstorms (at) gmail.comHearts

ForvertPosted by Sissel J. Doh Tue, April 11, 2017 19:45
Noen nye bilder av dødskjekke Hearts som bor hos forvert i Harstad. Han utvikler seg fortsatt veldig bra og jeg er superfornøyd med ham. Forvertene er noen skikkelige dyreelskere som tar fantastisk godt vare både på Hearts og hans venninne Alfa, og jeg er så glad for at de tok kontakt med meg og spurte om å få bli forvert!

Jeg har nye hannkattplaner, og trenger enda en forvert. Hvis du er interessert er det bare å ta kontakt smiley

(N)Solstorms King of Hearts

ForvertPosted by Sissel J. Doh Sun, January 29, 2017 19:43
I helgen fikk jeg dette herlige bildet av Hearts og jeg måtte bare stjele det og dele det i bloggen. Lille Hearts bor hos forvert i Harstad og han er fortsatt liten og uproblematisk. La oss håpe det varer smiley Tusen takk Marie og co smiley