(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

(N)Solstorms planer

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Thu, December 14, 2017 15:28
Vi har planer om tre kull våren 2018:

Kull 1


De to første som skal møtes er (N)Solstorms Ashoka Tano og (N)CarilloCat May Defender. Dette kullet fødes hos forvert. Fra dette kullet tenker jeg å beholde en hannkatt og er interessert i forvert.


_____________________________________________________________________

Kull 2

(N)Solstorms Magda - min Midtsommernattsdrøm og Uriel Colour Foot skal møtes og dette kullet skal vokse opp hjemme hos meg. Fra dette kullet ønsker jeg å beholde en jente og hun skal bo hjemme hos meg.


_____________________________________________________________________

Kull 3

(N)Solstorms Kitty Purry og (N)Solstorms King of Hearts skal møtes. Jeg er ikke sikker på om Kitty Purry skal komme hjem etter parring, eller om hun skal få være hos forvert. Jeg planlegger å beholde en jente etter denne kombinasjonen, enten hos forvert eller hjemme

Forberedelser

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Mon, November 20, 2017 17:29
I dag var Ashoka Tano hos veterinæren for HCM-test og helseattest før parring. Hun har også tatt en cs-test (test for maskegenet) og for PK, og det venter jeg svar på ila uken. Hennes planlagte date skal også HCM-testes denne uken og jeg håper alt går bra. Da skal de to få møtes før jul. Mer info kommer når alt av tester er klart smiley

Jeg ønsker forvert til en gutt fra dette kullet smiley


Nye planer

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Wed, November 15, 2017 17:45
Nå håper jeg at disse to blir parret i månedsskiftet November/Desember.
Den søte jenta heter (N)Solstorms Ashoka Tano, og den kjekke mannen er (N)CarilloCat May Defender. Vi skal ta noen tester av dem først, og hvis alt stemmer skal de få møtes så fort Ashoka løper.

Ashoka bor i forhjem utenfor Oslo, så det blir ekstra utfordrende for meg som oppdretter... Men Linda som har Ashoka er en dreven oppdretter selv om hun har lagt ned (tatt pause?) så det går nok helt fint. Det største problemet er nok at jeg ikke får sett de små så ofte jeg vil.

Jeg er på utkikk etter forvert til en gutt fra dette kullet, så hvis noen er fristet til å være forvert for en sibirgutt er det bare å gi meg et hint. Fargeutfallene kan bli mange, men mitt ønske er at det skal komme en fin gutt med hvitflekk som mamma.Besøk hos Carola. Hente Magda og "slektstreff"

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Sat, July 22, 2017 21:42
I går henta jeg vakre Magda hjem. Jeg og Solomon tok det som en liten ferietur. Samtidig som vi fikk unna litt papirarbeid rakk vi å oppleve litt, Besøke venner og hente Magda.

Først dro vi innom noen venner i Östersund der vi spiste god mat, drakk litt vin og prata til langt på natt. Neste dag tok vi turen til Sundsvall for noen ærender og litt shopping og derfra dro vi til Stockholm der vi besøkte et annet vennepar.

I Stockholm delte vi på oss siden vi har forskjellige interesser. Mens Solomon ville bruke dagen til shopping dro jeg på sightseeing i Gamla Stan. Det var en nydelig varm og solrik dag, og det er alltid koselig å se seg rundt på nye steder og få nye inntrykk.

På kvelden kom vi endelig fram til Fagersta og Carola. Vi har hatt kontakt i mange år, men dette er faktisk første gang vi møtes. Det var kjempekoselig. Carola hadde ordnet "fika", så vi fikk kaffe/kaker og fikk prata sammen noen timer før vi måtte reise videre.

Carola eier Matti sin bror Luukas og det var kjempeartig å se ham igjen. Han har blitt stor og flott. Lik Matti på mange måter, men også veldig forskjellig. Man skulle hatt mulighet til å klone dem, for da hadde man fått en perfekt katt tror jeg smiley


Denne imponerende vakre katten heter IC FIN*Lumikissan ZentraaliSantra. Hun er en av mine store favoritter og sorgen var stor når Carola bestemte seg for å kastrere henne uten at jeg hadde fått kloa i et av hennes avkom. Men hun er mamma til Danny Boy som Magda er parret med, og da er det bare å håpe at det kommer en liten Santra-kopi til megsmiley Santra er en utrolig sosial og snill katt. Hun malte og kosa hele tiden, og så snart jeg snakka til henne slang hun halen i været og gjorde seg til for å få kos. En herlig katt.

Jeg fikk også møte Danny Boy sin pappa, men tok ikke bilde av ham. Carola har så mange vakre katter, så inntrykkene ble mange.

Selvsagt møtte jeg den vordende pappa Danny Boy også. En flott og vakker tøff gutt som var sosial og kosete. Super pels og mammas hode. Vakker smiley

Her er lille Magda-tullejenta mi hjemme hos Carola. Hun er ikke glad i fremmede mennesker, men etter halvannen måned godtok hun Carola. Nå er hun hjemme og da vil hun ha både oppmerksomhet og kos. Hun er ikke glad i Solomon. Han er for stor og mandig + lager for masse lyd. Det er jeg - og kun jeg - som er hennes menneske. Magda er litt sær sånn. Jeg er utrolig glad for å ha henne hjemme igjen og er spent på hva som gjemmer seg i den lille magen hennes.
Tusen takk Carola. For hjelpen, samarbeidet, støtten og alle gode samtaler. Du er et funn smileyMagda og Danny Boy

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Tue, June 13, 2017 21:28
Meningen var å kutte ut alle avlsplanene for en periode, men det ble (heldigvis) ikke sånn. Jeg hadde lovet Carola et avkom etter Magda, og når Magda fikk løpetid så ble det bestemt at hun skulle reise nedover til S*Snow Buddies så snart vi fikk ordna skyss.

Planen for Magda var egentlig å møte vakre Iceman, men vi bestemte oss for å la henne møte Danny Boy istedenfor. Iceman er pappa til Danny Boy, og mammaen er en av mine drømmekatter (IC FIN*Lumikissan ZentraaliSantra) så det var et helt greit bytte for min del. Den eneste "feilen" Danny Boy har er at han ikke har hvitt men det er bare fordi jeg er så glad i katter med litt hvitt på seg så jeg hadde håpet at to foreldre med hvitt kunne doble sjansene for avkom med hvitt smiley
Nå setter jeg min lit til Magda smiley

Magda hadde ikke løpetid når hun reiste til Carola så jeg er litt spent på hva som kommer til å skje. Magda er blyg, og kan godt reagere med å lukke seg inn i sin egen lille "boble" der løpetid ikke eksisterer siden hun er på en fremmed plass. Det gjorde hun når hun var i Finland sammen med Marlon Brando. Når hun reiste til Cowboy og når hun møtte Harry hadde hun løpetid så da var det ingen problem.

Som det går fram av bildene ser ikke Magda særlig hyggelig ut, og det kommer av at hun er blyg og ikke sur som mange tror. I følge Carola er hun mer imøtekommende og kosete nå enn når hun kom, så jeg håper det tyder på begynnende løpetid.

Vi håper et fargerikt kull. Danny Boy er sølvspottet. Han bærer solid, og han bærer dillusjon. Magda er solid skilpadde. Hun bærer både spottet og klassisk tabby mønster. Jeg vet ikke om hun bærer dillusjon så det blir spennende. I tillegg har hun hvitflekk som jeg håper hun kan gi videre til mange avkom. Gjerne alle smiley

Det gir tilsammen veldig mange fargemuligheter smiley

I tillegg til dette kullet vil det komme et kull mellom Kitty Purry og Matti når de er klare.

Flere kattunger ventes...

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Mon, October 03, 2016 21:39
Vår lille Magda (IC (N)Solstorms Magda - min Midtsommernattsdrøm JW) har vært på date med Cowboy (IC FIN*Lumikissan Urban Cowboy) og det er nå meget tydelig at hun venter kattunger.

Jeg har tro på at dette bli veldig fine kattunger og det er flere med meg som tenker det samme. Flere venter allerede på kattunger fra dette kullet, så hvis det blir noen ledige går de mest sannsynlig til kos.

Cowboy bor til daglig i katteri NO*Fredtun i Bergen. Tusen takk Jarle og Renate for tilliten smiley Also many thanx to Tiina and Pasi at FIN*Lumikissan smileyKarma og Sheldor

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Thu, September 01, 2016 22:19
Disse to har hatt et hemmelig møte og venter nå kull sammen. Jeg trodde ikke de hadde parret for Karma virket veldig avvisende jver gang jeg sjekket til dem, men når det hadde gått noen uker struttet Karma sine pupper glad og rosa og jeg kunne juble. Dette er et drømmekull for meg, og jeg gleder meg veldig!

Sheldor er nå kastrert så dette blir hans siste kull. Tusen takk forvert Margit m/familie smileyKull ventes!

Kull på gangPosted by Sissel J. Doh Mon, August 15, 2016 20:21
Disse to herlige kattene venter nå kull sammen og jeg er fra meg av glede! Jeg har sjekket pupper helt siden vi var i Nord-Norge på ferie, men i dag var det ingen tvil lenger. Samme dag som Sheldor ble far for første gang!Jeg skal beholde et avkom fra dette kullet. Enten hjemme eller hos utstillingsinteressert forvert. Forventede farger er brunmønstret, sølv, svart, smoke alle med og uten hvitt. Det ligger blått og klassisk tabby bak begge så hvis vi er heldige kan de få blåe varianter og klassisk tabby mønster også. Det blir artig å se hva som dukker opp smiley

Karma har også møtt Sheldor, men foreløpig holder hun kortene tett inntil brystet smiley