(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

(N)Solstorms Bakossi, aka Timmy

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Wed, June 13, 2018 20:38
Jeg får stadig bilder av Timmy, men det er ikke alltid jeg husker å legge dem inn i bloggen. I dag måtte jeg bare!

Timmy har blitt skikkelig mann i utseendet, men fortsatt en baby i væremåten. I allefall så det sånn ut på filmen jeg fikk. Der var det mye hopp og sprett etter leken sin. Det artigste er å bære rundt på den sier Amalie.

Tusen takk Amalie for alle bildene og for filmen. Han lever herrens glade dager og det vises smiley(N)Solstorms Bayangi, aka Daisy

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Sat, June 09, 2018 13:23
I går fikk jeg nye bilder av Daisy. Matmor Marika skriver: "Här kommer lite nya kort på Daisy. Hon har alltid så bråttom så det är inte så lätt att ta kort på henne!!! Hon är så kelig och god och vi är så glada i henne!"

Hun er solgt til avl og utstilling og skal snart på sin andre utstilling. Etterhvert får hun også kull. Det er kjempespennende for meg som oppdretter og jeg syns det er så fint å få følge henne videre i livet.

Det er så herlig å vite at hun har det så bra og at matmor og matfar elsker henne. Tusen takk Marika og co smiley
(N)Solstorms Queen of Taiga

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, June 08, 2018 14:10
Når vi var nordafor bodde vi hos Anne Grete. Vi ble kjent gjennom at hun kjøpte Taiga, og deretter ble hun forvert for Kitty Purry og har nå A2-kullet hjemme hos seg. Anne Grete er en herlig, positiv, åpen og gjestfri dame som jeg liker enormt godt.

Jeg benytta sjansen til å ta noen bilder av Anne Gretes gull og øyesten Taiga når vi var der. Taiga var så liten og rar når hun ble levert. En bitteliten kattunge med pels som et lite pinnsvin. Men hun har vokst seg stor og vakker. Hun er lykkelig kastrat og utekatt. Hun lever et perfekt liv, og det vises! smiley Jeg ble riktig imponert over henne. Godt jobba Anne Grete!
(N)Solstorms Moi Moi Matti

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, June 08, 2018 13:57
Når vi var nordafor besøkte vi mamma og pappa, og de har jo overtatt tøffe Matti. Han er nå kastrert og lever livets glade dager som kosekatt og utekatt. Han er like tøff og vakker som før og jeg er kjempeglad jeg har en så vakker datter etter ham.


Matti har fortsatt en vanskelig pels og mamma klarer ikke med den. Det hjelper jo ikke at han biter når det lugger. Det er en uting at han tøffer seg sånn. Særlig siden mamma har diabetes og er utsatt for infeksjoner. Jeg har sagt de skal være streng med ham, men gamle snille damer har litt vanskelig for det. Sønnen til Matti driver også med biting. Jeg håper inderlig de vokser det av seg.


Her har mamma fått vite at det er Mattis mormor som er avbildet på Royal Canin Hair & Skin og da måtte hun vise det til Matti. Han var litt mindre imponert enn lille mamma smiley


Det er så godt å vite at Matti har det bra, og det er godt å få følge ham tett videre i livet. Så lenge han er en del av familien får jeg jo sett ham jevnlig. Takk så mye mamma og pappa smiley

(N)Solstorms Tormund Giantsbane, aka Emil

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, June 08, 2018 00:24
I løpet av den uka jeg var i Nord-Norge fikk jeg dette bildet av Emil. Ingen tekst, bare dette bildet. Han er bra vakker, sant?

(N)Solstorms Khal Drogo, aka Pelle

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Sat, May 19, 2018 19:34
Pelle har skjønt at det er sommer og har mistet pelsen sin. Flink gutt... Det vil si - han bor jo i Nord-Norge, og i Nord-Norge er det ikke utstillinger på vinteren, så han kunne vel godt ha snudd opp/ned på årstidene?
Pelle er "hengslete" for tiden, sånn som SIB-gutter bruker å være. Men han er kastrert nå så jeg håper han legger litt på seg. Han får lov til å være ute så han får gode muskler og det er bra smiley

Pelle er kastrert og "konsulent", men han trådde likevel til når hans orientalske "søster" fikk løpetid. Heldigvis blir det ingen SIB/OSH, men det gjør ikke noe at de trener så lenge han er kastrert smiley

Takk Synnøve for filmen og for en god latter smiley


(N)Solstorms Moi Moi Matti aka Matti

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, May 11, 2018 12:58
Mamma og pappa var en tur med Hurtigruta og da stilte Heidi (Sjarmkatten) opp som Matti-vakt og frisør.

Matti har nemlig ikke fått noen særlig bedre pels som voksen enn han hadde som ungdyr, så det er ikke så lett for mamma å holde pelsen ved like. Når Matti i tillegg ikke syns det er særlig kult og bli stelt, og mamma har diabetes, så er det litt farlig for henne å diskutere med en som har skarpe tenner og klør.

Nå er Matti - i følge mamma - skamklipt. Men han har i hvert fall ikke vonde tover lenger.

(N)Solstorms Khal Drogo, aka Pelle

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, May 11, 2018 12:23
Dette morsomme bildet måtte jeg bare stjele. Det er Pelle og hans venninne Kala som er ute på tur. Tusen takk Synnøve, jeg gleder meg til å se dere alle i Juni smiley

Next »