(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

(N)Solstorms King of Karma

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, August 03, 2018 16:18
Jeg fikk dette morsomme bildet på messenger her om dagen og må bare vise det fram. Elder ser skummel ut, men han er i virkeligheten en stor kosebamse. Han bare leker seg sammen med datteren i huset og hopper etter ei grein. Jeg lo godt når jeg fikk se bildet smiley
Eldor er en høyt elsket katt og jeg får stadig vekk gode ord om ham. Det er så koselig. Han er flink til å strikke.... og graver dypt ned i mors garnkurv sånn at hun må ha alt garn i poser med knuter foran åpningen. Han er også flink til å rydde hårstrikk, og samler dem i vannskåla si. Godt jobba Eldor smiley

To gode venner

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, August 03, 2018 16:06
Jeg må bare vise dette bildet av (N)Solstorms Moi Moi Matti som bor hos mamma og pappa. Han har fått selskap av min datter Suzana sin katt Ios. Ios er en devon rex og den rasen er veldig ulik sibiren, men det ser ut til å gå greit.

Meningen er at Ios skal bo hos dem bare i et år mens Suzana går på skole.

(N)Solstorms Queen of Charm

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Tue, July 10, 2018 23:01
Når jeg får bilder av Charm er de som regel sånn som dette. Man må lete etter hva som er hund og hva som er katt. Hos Heidi lever katter og hunder i en utrolig sameksistens og trives enormt godt sammen. Nyjenta hennes, Neytiri, har også falt for hundene og det er bare harmoni i heimen. Jeg stjal dette bildet fra FB for jeg måtte bare vise det. Kudos til Heidi for å ha et så harmonisk og herlig dyrehold.

IC (N)Solstorms King of Hearts

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Thu, July 05, 2018 18:46
Hearts er på vei ut av mine "klamme hender" og over i forvert Marie sitt eie. Likevel har han en stor plass i hjertet og sjelen min, og ikke minst oppdrettet mitt. Han har gitt meg et kjempefint kull, og jeg håper at jeg får sjansen til å gjenta suksessen.
Hearts har fått sureplorin-chip (kastratchip), og det samme er de to damene som er aktuell for ham. Hvor lenge en sånn chip virker vet man aldri. Fra 6 - 24 måneder er en god gjetning. Derfor vet jeg ikke om jentene er fertile igjen når Hearts er klar. Men hvis han ikke kan holdes fertil til en av de to er klare så har jeg enda en prinsesse på lur smiley
Hearts er fra det første kullet der jeg prøvde linjeavl og jeg syns det ble veldig vellykket. Karma sitt vakre hode og herlige gemytt går igjen hos avkommene, og i tillegg finnes det andre sterke og vakre katter som har bidratt med sitt. Hearts sitt første (N)Solstorms-kull fikk "Karma" som tema, og sånn har vi hedret hennes minne.
Takk Karma for gode gener. Takk Hearts for supre kattunger, takk Marie og Marius for at dere tar så godt vare på Hearts og hjelper meg framover i avlsarbeidet mitt smiley

Og takk for disse kjempefine bildene smiley
(N)Solstorms Khal Drogo, aka Pelle

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Thu, July 05, 2018 18:23
Jeg syns kattemiljøet kan være utrolig koselig hvis man henger sammen med de rette menneskene. Jeg har heldigvis møtt mange herlige folk gjennom denne hobbyen, og fått meg både livslange venner og nå har jeg også fått en etterlengtet søster.
Det som er morsomt er at mine venner også av og til finner hverandre. Anne Grete har falt for min gode venn Synnøve, så hun tok en liten avstikker innom henne når hun var på sykkeltur.
Pelle har egen instagramkonto, og da jeg fant dette bildet Anne Grete hadde tatt på Instagram var jo langfingrene mine ute og stjal med en gang. Tusen takk fagre damer, og takk også til den barske fotomodellen smileyDet første bildet

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Thu, July 05, 2018 13:41
Dette bildet av Aura trenger ikke så mange kommentarer... men jeg må likevel si at Aura var helt tydelig på at ho valgte sine nye eiere. Ho som er den forsiktige og litt tilbakeholdne i kullet la seg godt til rette på fanget på en av guttene i huset når de kom for å hente henne, og når hele kullet gikk inn i buret var det ho som la seg til å sove der selv om resten av gjengen gikk ut etter ei stund. Det gjorde veldig godt i matmorhjertet til Anne Grete. Da visste hun at dette var et rett valg.
En annen ting er at det var uaktuelt for Cathrine å kjøpe en av de andre i kullet. Hun falt totalt for Aura allerede når hun var nyfødt, og det var bare henne hun ville ha. Takk til alle involverte. Dette ble "A purrfect match".

IC (N)Solstorms King of Hearts

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Fri, June 29, 2018 17:14
Vakre Hearts smiley

Hearts har jo bodd hos Marie og Marius siden han var en liten gutt, og blitt behandlet som den kongen han er. De hadde ham på en vanlig forvertavtale, men de har bidratt mer enn jeg kunne forvente. De har stilt ham ut helt til IC og han er godt på vei mot GIC-tittel. Marie er veldig interessert, lærevillig, lettlært og flink. Jeg håper at hun begynner sitt eget oppdrett etterhvert smiley

Hearts har blitt far til 3 flotte kull, og nå har han blitt kjemisk kastrert. Etterhvert skal han få bli pappa til noen flere kull, men da er det Marie og Marius som bestemmer over ham. Jeg er heldig som får lov til å bruke ham en gang eller to til, og planene er allerede klare.

Tusen takk Marie og Marius for et supert samarbeid og vennskap. Jeg håper og tror på fremtiden smiley

(N)Solstorms Bakossi, aka Timmy

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Wed, June 13, 2018 20:38
Jeg får stadig bilder av Timmy, men det er ikke alltid jeg husker å legge dem inn i bloggen. I dag måtte jeg bare!

Timmy har blitt skikkelig mann i utseendet, men fortsatt en baby i væremåten. I allefall så det sånn ut på filmen jeg fikk. Der var det mye hopp og sprett etter leken sin. Det artigste er å bære rundt på den sier Amalie.

Tusen takk Amalie for alle bildene og for filmen. Han lever herrens glade dager og det vises smileyNext »