(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Løpetid

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Mon, April 22, 2019 21:57
Våren har kommet og det betyr løpetid. Denne lille damen kurrer og purrer så det er rent morsomt. I alle fall en stund. Men hun skal ikke i avl, og mamma Ashoka var fæl til å urinmarkere, og p-piller er veldig kreftfremkallende så det er straka vägen til dyrlegen for kastrering etter påske.

Masse lykke til. Det er vanligvis en veldig lett og grei operasjon.

(N)Solstorms Peeta

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Mon, April 22, 2019 21:53
Veldig koselig snap fra Peeta. Her trenges ingen kommentar smiley

IC (N)Solstorms King of Hearts

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Mon, April 22, 2019 21:52
Hunken Hearts har vært på bobilferie i påska sammen med sine to tobeinte og "spøkelseskladden" = koraten Alfa. Han får gå ute i bånd og storkoser seg på tur.

Hearts har blitt en stor og flott sibirgutt på over 6 kilo, så her er det kilosvis med kjærlighet.

Takk for bildene Marie. Min venninne, partner in crime og lillesøster.

(N)Solstorms Bella - Brawoz

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Mon, April 22, 2019 21:48
I år kom det også påskehilsen fra Bella som har kost seg på Senja i påsken. Det var noen utrolig flotte bilder, og jeg takker så mye smiley(N)Solstorms Tormund Giantsbane

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Mon, April 22, 2019 21:40
I disse GoT-tider har jeg fått et nytt bilde av en av hovedpersonene.

Han har alt for tjukk og vanskelig pels og det er en dårlig kombinasjon når man ikke er venner med kammen. Men han har nå fått barbert av seg "skjegget" = den lange pelsen, og har blitt en helt ny katt.

Han er utrolig lik pappa Matti! Tusen takk for påskehilsen Monasmiley

En hilsen fra Down Under

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Sat, April 06, 2019 01:40
Jeg har fått en liten oppdatering fra Aussie også. (N)Solstorms Bakoko heter han på papiret, men alle de månedene han bodde her kalte jeg ham Aussie. Nå heter han Boki til daglig.

Sherrie sier at han er en "big love muffin" og det er koselig å høre. Han har et fantastisk liv nede i varmen og jeg håper at jeg får sjansen til å besøke ham en gang.

Tusen takk/thanx alot Sherrie smileysmiley

(N)Solstorms Khal Drogo, aka Pelle

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Sat, April 06, 2019 01:35
"Drapsmaskinen" Pelle har posert for et vakkert bilde, og det samme har hans vakre venn Dina.

Pelle lever et sibirliv som virkelig viser hvor djevelsk katter kan være. Han er en skikkelig drapsmaskin som tar både mus og skjære alt etter som. Matmor Synnøve får lære seg å gi ham god mat hjemme så han slipper å renske nabolaget for gnagere smiley

Snart skal Pelle få hjem hele hippi-gjengen sin så da er det slutt på freden. Men enn så lenge er det bare Dina som plager ham med mas om sex hele tiden. Hun er nemlig husets eneste avlskatt og skal parres etterhvert. Når hun er "in the mood" bryr hun seg ikke om kjæresten er både kort og stutt og da får Pelle masse press på seg.

Why not me too?, som han sier.En forsinket gratulasjon

Katter i nye hjemPosted by Sissel J. Doh Sat, April 06, 2019 01:16
Jeg er litt dårlig på å huske merkedager, men når forvert og nye eiere er engasjert og jeg blir minnet på det må jeg jo også gratulere. 1. April ble denne gjengen 1 år. Hipp hipp hurra!

Vi er så heldige å få følge alle disse kattene både på Facebook, snap, instagram og av og til også i virkeligheten. Tusen takk til alle eierne!

(N)Solstorms Ask av Karma har jo hatt en helt fantastisk utvikling! Hvem kunne trodd det. Det viser seg at han likner veldig mye på mamma. Han er nok den i kullet som har fått mest ut av mamma. Han er superflott og jeg er veldig glad for at han havnet hos nettopp Ulrika.

Aura bor som kosekatt hos Cathrine i Bø. Der har hun et superliv og er familiens store stjerne og kosepus. Ryktene sier at hun kanskje får seg en blåøyd venn en gang. Det blir ikke en (N)Solstorms-katt, men matmor har fått noen andre navn smiley

Aske... Han likner veldig mye på pappa Hearts og følger hans utvikling. Sammenliknet med Ask ser han jo ut som en helt annen rase, men vent bare. Aske kommer etter! Han bor i et nystartet katteri som heter NO*Tjeldsund's og skal forhåpentligvis bli pappa ila 2019. Det blir spennende.
Lille Aurora er også en liten (feminin) kopi av pappa Hearts. Hun bor hos Line som også er en nystartet oppdretter og som har stamnavnet NO*Bakkebokattens. Hun har overtatt styringen helt i hjemmet tror jeg, og er en koseklump av dimensjoner etter det jeg kan forstå. Både Aske og Aurora skal på utstilling i mai og det blir spennende.

Det var kort om denne gjengen. Tusen hjertelig takk for alle oppdateringer. Jeg blir supergla!!Next »