(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Snart reiseklar

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sat, October 28, 2017 13:05
De har blitt 12 uker og noen dager, men de skal være hjemme noen dager til.

Khal Drogo reiser først. Han reiser sammen med meg, Solomon og deler av familien på fredag og skal bo på hotell i helgen mens vi er på katteutstilling med pappa og mormor. På søndag, eller utstillingen, reiser han videre til sitt nye hjem på Borkenes.

Tormund reiser helgen etter. Han skal til Møre, så det blir litt kortere og enklere reisevei for ham.

Så går det slag i slag. Mandagen etter reiser Bakossi fra Kamerukullet og deretter Bayangi.Kamerunerne

kattungerPosted by Sissel J. Doh Fri, October 27, 2017 20:06
Nye bilder av Kamerunderne i dag. Pga dårlig mobilkamera må jeg ta dem med ut for å ta bilder (pga lys), og det er ikke like populært hos alle.

Først ut er Bakossi, vakker blå gutt med hvit locket som skal bli kosekatt i nordland.Bayangi ser ut som en "blomma" og skal hete Daisy på hjemmebane. Hun skal til en oppdretter i Sverige (Hun hater været og det vises på henne)
Bakoko skal til Australia, noe som betyr at han skal bo hos meg noen mnd. Han er en flott selvsikker gutt, og størst i kullet.
Bali Chamba blir hjemme. Hun skal hete "Saga" på hjemmebane. Jeg elsker padder med hvitt og er sååå forelsket i min lille eventyrkatt.Da er kabalen lagt!

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sat, October 21, 2017 19:42
Da virker det som kabalen er lagt for Æ og Å-kullene. De har alle sammen fått nye hjem og nå venter vi bare på at de skal bli gamle nok for flytt + få siste vaksine og helseattest

Khal Drogo skal flytte til Synnøve. Hun har siameser, orinentaler, devon rex, spynx og nå trenger hun en hårete sjef. Jeg håper Khal Drogo takler all drama som kat IV-katter kan diske opp med, og at han finner sin plass både på fanget og i huset.Bakossi skal flytte til en øy der det bor noen få katter fra før, og der fertile katter ikke er lov. snakk om himmelrike!
Bayangi skal flytte til en oppdretter der det bor en del skogkatter og et par sibirer. Hun skal til avl og utstilling og det blir spennende å følge hennes fremtid.


Tormund har arvet en hel gård!! Han skal bo i landlige omgivelser i Møre og Romsdal. Jeg er kjempeglad for hans del!

Bakoko skal til et katteri i Australia!! Han må være hjemme noen mnd først og jeg skal stille ham litt. Spennende spennende!!

Bali Chamba blir hjemme. Jeg klarer ikke å motstå sånne padder :) Bali Chamba skal hete Saga hjemme. Hun blir boende hjemme hos meg og jeg er kjempespent på vår fremtid sammen


Hjemmebesøk

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sat, October 14, 2017 15:51
I dag var jeg heldig å få besøk av to gode venner fra Östersund. Patrick og Lena er begge oppdrettere. Patrick har hatt oppdrett av flere raser, mens Lena har oppdrett av Sibir og Neva Masquerade. I tillegg har begge hatt oppdrett av hund. Det var så koselig å kunne sitte noen timer å diskutere katt, standard, rasers utvikling, ekstremavl, testing av sykdommer, og andre ting som vi oppdrettere er opptatt av. Det savner jeg etter at jeg har flyttet fra Nord-Norge der jeg hadde mange gode nære oppdrettervenner med ulike raser.

Patrick er også veterinær, så han fikset vaksinasjon og chip på ungene. De minste er jo 8 uker og de eldste 11, så det er på tide. Tusen takk for den tjenesten Patrick!! smiley

Bakoko var først ut til å få vaksine. Lena holdt og fikk perforert låret sitt litt. De syns ikke det var så fryktelig koselig å bli stukket i.

Bali Chamba, aka Saga fant mye å leke med blant papirer, sprøyter og vaksineglass.
Etter å ha fått to stikk i nakken syns kattungene at det var godt med litt trøst. Oldemor Karma trøster lille Bakossi.
Det føles rart at de små snart skal flytte, men sånn er livet som oppdretter. Heldigvis føler jeg meg trygg på at de kommer til fine og gode hjem, og at de vil bli høyt elsket. Bali Chamba blir hjemme og Bakoko skal få være hjemme noen måneder i påvente av at alle vaksiner og papirer blir klart. Han skal nemlig reise veldig langt.

Game of Thrones-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Mon, October 02, 2017 15:55
Disse guttene er 9 uker i morra og de har tatt over huset fullstendig!
De er så skjønne og kosete. Liker å ligge tett tett inntil for å kose. Khal Drogo (svart/hvit) har en tendens til å bli ekstra god venn når jeg spiser ostepop eller noe annet som lukter godt.

Khal Drogo skal flytte til ei venninne i nordland. Der skal han bo sammen med en del andre katter, og han skal få være med på en og annen utstilling. Tormund Giantsbane har ikke fått seg nye slaver enda, men han har det ikke travelt sier han. Men jeg kan (nesten) helt objektivt si at han er helt nydelig, og veldig kosete, så de som til slutt kjøper ham får seg en fantastisk katt smiley


Kamerunske stammer-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Mon, October 02, 2017 15:49
I dag er disse små trollene 6 uker og det er full fart på dem. De ser jo så søte og skjønne ut alle sammen, men egentlig er de noen store ramper smiley

Her ligger de tre "blåingene" sammen i sofaen. Jenta til venstre (Bayangi) skal til avl/utstilling til en venn som allerede har en (N)Solstorms-katt. Den blå/hvite gutten (Bakoko) skal reise helt til Australia der han skal bli avlsgutt. Og den blå helt til høyre (Bakossi) skal bli nordlending og leve et fritt liv som kosekatt.


Her er jenta som skal bo hjemme hos meg sammen med broren sin. Jenta som jeg skal beholde skal jeg kalle "Saga" på hjemmebane, men på stamtavla heter hun (N)Solstorms Bali Chamba. Chamba er stammen mannen min tilhører smiley


(N)Solstorms Bayangi heter denne vakre jenta. Bayangi er en stamme som hører hjemme i Mamfe i Kamerun.

(N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga


(N)Solstorms Bakoko er en gutt jeg er veldig stolt av. Egentlig må jeg si det samme om hele kullet. Jeg tror det er et av de fineste kullene jeg har hatt og jeg er spent på hvordan de blir som voksne. En oppdretter i Australia har bestemt seg for å kjøpe ham og det er jeg veldig glad for! Det er viktig for rasen at vi sprer genene så lille Bakoko vil bli et viktig bidrag til rasen.


Sist men ikke minst (N)Solstorms Bakossi. Bakossi er også utrolig vakker. Han skal bo på en liten øy i nordland der han skal få være kastrert utekatt og kosebamse. Med andre ord får han et purrfect katteliv.


Mamma heter CH (N)Solstorms Kitty Purry og pappa heter (N)Solstorms Moi Moi Matti. Her har mamma åpnet melkebaren på vid vegg
Kamerunerne

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sun, September 24, 2017 15:02
Bali Chamba, Bayangi, Bakossi og Bakoko. Nå er de 4 uker og 3 dager og alle er booket. De er en herlig og supersosial gjeng og jeg er fryktelig stolt av dem. Et av de fineste kullene jeg har hatt tror jeg smileyKamerunske stammer-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sun, September 17, 2017 17:19
Jeg er superfornøyd med dette kullet! De er så vakre alle sammen smiley
De nærmer seg 4 uker så nå begynner de snart også å bli mer aktive. De er ute av kassen sin av og til, men de holder seg aller mest sammen med mamma.

Dette er Bakoko. Han er reservert til avl og utstilling, men de som skal ha ham vil følge med på utviklingen noen uker før de bestemmer seg.


Dette er Bakossi og jeg er forelsket!! Jeg som ikke liker blå katter har falt for denne gutten. Dessverre er han i slekt med alle hunnene mine ellers hadde jeg ikke nølt med å beholde ham. Han er til salgs.


Bayangi er en skjønn liten frøken og er reservert til en venn. Hun skal videre til avl og utstilling.

Bali Chamba er den jenta jeg har valgt å beholde. Hun er jo et lite kunstverk så jeg er kjempespent på hvordan hun utvikler seg. Jeg tror hun blir en vakker liten dame.

Next »