(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Kamerunske stammer-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sun, September 17, 2017 17:19
Jeg er superfornøyd med dette kullet! De er så vakre alle sammen smiley
De nærmer seg 4 uker så nå begynner de snart også å bli mer aktive. De er ute av kassen sin av og til, men de holder seg aller mest sammen med mamma.

Dette er Bamilikè. Han er reservert til avl og utstilling, men de som skal ha ham vil følge med på utviklingen noen uker før de bestemmer seg.


Dette er Bakossi og jeg er forelsket!! Jeg som ikke liker blå katter har falt for denne gutten. Dessverre er han i slekt med alle hunnene mine ellers hadde jeg ikke nølt med å beholde ham. Han er til salgs.


Bayangi er en skjønn liten frøken og er reservert til en venn. Hun skal videre til avl og utstilling.

Bali Chamba er den jenta jeg har valgt å beholde. Hun er jo et lite kunstverk så jeg er kjempespent på hvordan hun utvikler seg. Jeg tror hun blir en vakker liten dame.Game of Thrones-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sun, September 17, 2017 17:08
Disse to guttene er to store personligheter. De er høyt og lavt begge to nå, og de er veldig kosete. Særlig Tormund Giantsbane er den som vil ligge tett inntil når jeg sitter i sofaen. Khal Drogo liker og ligge på sofaryggen, ved nakken.

Khal Drogo skal flytte til ei god venninne av meg og der skal han få bli kose- og utstillingskatt.


Tormund Giantsbane leter fortsatt etter sin nye slave og jeg forstår ikke hvordan noen kan motstå denne skjønnheten. Han er uendelig vakker og veldig kosete.


Kamerunerne

kattungerPosted by Sissel J. Doh Sat, September 09, 2017 00:31
Nå har disse vakre kattungene også begynt Å vokse seg til. Det er to gutter og to jenter

Først ut er Bakossi. Han er en blå gutt som har en liten hvit flekk i flekk i brystet og en på magen. Han er kjempesøt.

Bali Chamba er jenta jeg sannsynligvis beholder. Hun har min favorittfarge og jeg klarte ikke å motstå henne.

Bayangi er sannsynligvis den fineste jenta i kullet og skal til avl og utstilling til en venn av meg. Hvis hen ombestemmer seg beholder jeg henne selv. Hun er nydelig!!
Bamilikè er en blå eller blåsmoke og hvit gutt. Han er fantastisk fin og jeg håper han går til avl og utstilling.


Sjarmørene fra Game of Thrones

kattungerPosted by Sissel J. Doh Fri, September 08, 2017 20:10
Her er de to guttene fra Game of Thrones. De er veldig aktive for tiden og klatrer både opp i sofaen og andre steder de kommer til. De er fantastisk herlige. De er allerede husreine og har begynt så smått og spise. Jeg gir dem kyllinghjerter hver dag og det går ned på høykant.

(N)Solstorms Tormund Giantsbane er en virkelig flott gutt som smelter mange hjerter på sin vei. For de som har sett Game of Thrones håper jeg navnet er en selvfølge. For andre kan jeg fortelle at Tormund er en stor sterk mann med masse rødt hår og skjegg, og at skuespilleren som spiller ham er norsk. Tormund er veldig glad i min strikkepose og garnnøster. Han er til salgs.Khal Drogo er også en skjønn gutt. Han er litt mindre enn Tormund. Khal Drogo er en veldig vakker og mørk mann i Game of Thrones. En skikkelig "hunk". Så han var også veldig selvfølgelig når jeg fikk en så vakker og tøff kattegutt. Khal Drogo skal flytte til en veldig god venninne, og jeg er sååå glad for ham. Han kommer til å bli veldig bortskjemt, og han kommer til å bli stilt ut litt. Vinn vinn vinn smiley

De Kamerunske stammene

kattungerPosted by Sissel J. Doh Mon, August 28, 2017 23:11
Her har vi hatt et lite kjønnsskifte. Det viser seg at det er to gutter og to jenter i kullet.

Dette er en liten gutt, og han er utrolig fin syns jeg. Han håper jeg å selge til avl/utstilling. Han skal hete (N)Solstorms Bamilikè

Han er blå, eller blåsmoke med hvitt

Når den over viste seg å være gutt ble valget mitt veldig enkelt. Jeg elsker svartpadder med hvitt, og har vært superforelsket i denne jenta siden hun ble født. Nå er det bestemt at hun blir hjemme hos meg.

Hun skal hete (N)Solstorms Bali Chamba

Hun er svartskilpadde med hvitt


Denne jenta skal sannsynligvis til avl/utstilling hos en veldig hyggelig oppdretter. Hun skal hete (N)Solstorms Bayangi

Bayangi er blåskilpadde eller blåsmokeskilpadde

Til slutt lille (N)Solstorms Bakossi som er en gutt. Han er også til salgs.
Han er sannsynligvis blåsmoke, og har to hvite flekker. En på magen og en i brystet.

(N)Solstorms Tormund Giantsbane

kattungerPosted by Sissel J. Doh Mon, August 28, 2017 22:57
Rød storsjarmør til salgs smiley

Game of Thrones-kullet

kattungerPosted by Sissel J. Doh Fri, August 25, 2017 15:17
Disse to luringene kom som en liten overraskelse til oss. Mamma er Magda.
De har fått navn etter to karakterer i Game of Thrones; Khal Drogo og Tormund Giantsbane. For de som kjenner serien bør det være ganske selvforklarende hvem som er hvem smiley

(N)Solstorms Tormund Giantsbane er en stor rød bamse av en sibirgutt smiley Han er til salgs til kos og eventuelt utstilling

(N)Solstorms Khal Drogo kommer til å bli en utstillingskastrat og det tror jeg han passer helt perfekt til smileyKattunger!

kattungerPosted by Sissel J. Doh Thu, August 24, 2017 14:59
Søte Kitty Purry har klart å lage et super fargerikt og spennende kull. Det er tre jenter og en gutt. En av jentene og gutten er til salgs til kos.

Gutten er blå(smoke?) med en liten hvit flekk på magen. Han heter (N)Solstorms Bakossi

Jentene skal hete Bali Chamba, Bamilikè og Bayangi. Hvilken av dem som blir solgt til kos må jeg avvente og se noen uker. Akkurat nå holder jeg knappen på den som er blåskilpadde uten hvitt.

Kattungene ble født til termin og fødselen var rask og normal. Dessverre fikk ikke jeg med meg fødselen for jeg måtte til Oslo å si ha det til min datter som reiser til Canada på utveksling. Solomon passet på, og derfor er temaet for kullet denne gangen stammer fra Kamerun.

Dette er en jente, og jeg syns hun er fantastisk vakker. Hun er svartskilpadde med hvitt. SIB f 03

Dette er en jente som ser veldig spennende ut. Det er ikke lett å se sølv på blått, men jeg tror hun er blåsmokeskilpadde med hvitt. SIB gs 09

Her er gutten. Han tror jeg også er smoke, SIB as 09
Denne jenta tror jeg ikke er sølv. Hun er blåskilpadde, SIB g

Vi har også en rød gutt til salgs

Next »