(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Enda en test

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Wed, November 15, 2017 17:32
Hearts har tatt enda en test og det er PK. Den var helt normal og jeg sier bare hurra smileyHCM-test

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, November 06, 2017 16:04
Hearts har vært i Bodø for HCM-testing og fikk "all clear" fra dyrlegen. Nå blir det spennende å se om det kommer noen vakre småhjerter i tiden fremover smiley

Takk for at du tok ham med Heidi smiley
Marie og Marius, dere er knall smiley

(N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, October 23, 2017 20:04
Min lille Saga smiley Jeg syns hun er eventyrlig vakker og jeg er så glad for at hun skal bli hjemme hos meg. Det føles så spennende med en ny katt, og jeg gleder meg både til utstilling og videre avl.

Hun er 9 uker i dag. 2 mnd og 2 dager.Far og datter

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Sun, September 24, 2017 21:24
To vakre (N)Solstormskatter. Pappa syns ungene er litt artige å følge med på og er gjerne med på leken. Jeg håper Bali Chamba blir like vakker som pappa smiley

Flere generasjoner

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Sat, September 23, 2017 00:13
De satt så fint i vinduet og da måtte de foreviges!
Tre generasjoner (N)Solstorms-katter:

GIC (N)Solstorms Instant Karma of Summer (IC (N)CarilloCat Lucky Day x SC FIN*Amante's King of Taiga)
IC (N)Solstorms Magda - min Midtsommernattsdrøm JW (GIC (N)Solstorms Instant Karma of Summer x IC FIN*Lumikissan X-Cellent)
(N)Solstorms Moi Moi Matti (IC (N)Solstorms Magda - min Midtsommernattsdrøm JW x FIN*Lumikissan Uarban Cowboy)
Og så utvides katteriet med denne skjønnheten som skal hete (N)Solstorms Bali Chamba ( (N)Solstorms Moi Moi Matti x (N)Solstorms Kitty Purry). Hun har (N)Solstorms bak seg i flere generasjoner på begge sider, og er dermed et kjempespennende tilskudd til oppdrettet smiley
En dame med bart

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, July 27, 2017 15:18
Måtte bare vise dette artige bildet av lille Karma bartepus. Karma er kjent for sine imponerende barter, og her vises de veldig godt. Er hun ikke søt? smiley

(N)Solstorms Moi Moi Matti

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Tue, July 18, 2017 16:47
Hva kan jeg si om denne tullingen som har stjålet hjertet mitt? Han er en stor bamse som vil ha kos og oppmerksomhet hele tiden. Når jeg står opp møter han meg og er med på badet. Mens jeg pusser tennene er han i vasken sånn at jeg må spytte i do, da må han stikke hodet i do for å få med seg hva som skjer der. Klemmer eller kysser jeg mannen min strekker han seg oppetter bena mine for å få noen kyss han også. Han er virkelig en koseløve.

Matti begynner å bli interessert i damer. Når han har hatt noen dater så skal han kastreres og flytte til mamma. Jeg er veldig glad for det, for de to trenger hverandre og kommer til å få et herlig liv sammen.


Øyefarge

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, May 18, 2017 20:12
I den første standarden for sibirkatten sto det at de helst skulle ha grønne øyne. Dessverre ble det fjernet. Kanskje vi får det tilbake?
Mine katter har alle sammen hatt mer eller mindre grønne øyne. Karma og Taiga har hatt det fra de byttet farge som kattunger, men Magda og Kitty Purry har gradvis byttet farge. Det er ikke lett å få fram riktig farge på bilder. Magda har en lysende og veldig vakker farge på øynene sine. Nesten som smaragder.

På det nederste bildet er hun kattunge/ungdyr, og da har hun gule øyne. Akkurat som pappa IC FIN*Lumikissan X-Cellent, som også fikk vakre grønne øyne i 2-årsalderenNext »