(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

Gulla Color Foot*PL

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Fri, October 12, 2018 20:40
Min vakre Gulla har også vært ute en tur. Jeg pakket henne i den fine sekken Anne Grete kjøpte til meg og tok med meg powerbank til telefonen og soppkurv. Planen var å plukke piggsopp. Men en liten kilometer opp i skogen oppdaga jeg at jeg hadde glemt telefonen! Fanken altså, bilder var jo like mye poenget som soppsanking... Så, det endte med at jeg gikk hjem igjen, hentet telefonen og rusla ut i skogen igjen. Nå kun med fokus på bilder. Jeg får heller ta sikte på Meråker i morra, og lete etter traktkantareller der.

Gulla er en stor jente. Veldig stor! Hun er flott!! I tillegg er hun en veldig "myk" og snill jente i gemyttet. Jeg er så spent på hva hun vil gi i oppdrettet mitt og gleder meg utrolig til å se hennes barn.

Gulla er jo bare 6.5 mnd enda, så det er lenge til hun skal ha noen barn... Men planene er lagt, og det blir Hearts som blir hennes første date. Da blir alle ungene rød/creme, med eller uten hvitt og mønster. Alle som får mønster blir klassisk tabby, og alle vil bli bærer av klassisk tabby.

Neste helg skal Gulla stilles for andre og siste gang som kattunge. Hun er nok større enn de fleste (alle?) SIB-kattungene uansett kjønn. Hun har en super størrelse, benstamme, ører, profil og pels så jeg er spent på hva dommerne syns om henne. Sist fikk hun kritikk for små øyne, og det er vel kanskje hennes største drawback?

Uansett er Gulla en katt jeg setter utrolig høyt! Hun bringer så mange nye gode egenskaper til mitt oppdrett og jeg elsker henne. Hjertelig takk Magdalena! smiley

IC (N)Solstorms Kitty Purry

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Tue, October 09, 2018 19:41
Gratulerer til Kitty Purry med ny tittel som hun tok i Luleå. Hun ble Internasjonal Champion på lørdag, og på søndag fikk hun første cert mot Grand Internasjonal Champion. Hun fikk supre bedømmelser begge dagene. Hun er en harmonisk og rasetypisk jente.

Hanne Sofie Sneum dømte også Saga, og var imponert over at Kitty får så flotte barn.

Siden vi var i Luleå på utstilling passet vi på å gå til fotograf Maria Westling å ta noen bilder. Også denne gangen ble bildene fantastisk. Tusen takk smiley(N)Solstorms Peeta

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Sun, September 30, 2018 21:44
Herregud så vakker han er! Peeta er et avkom etter Karma (SC (N)Solstorms Instant Karma of Summer) og Emil (IC Ducati Xann od Krolowych*PL), og han har blitt utrolig flott!!

Åse ønsket seg et Taiga-avkom når hennes elskede katt døde, og Peeta er et barnebarn av Taiga. Peeta er et høyt elsket familiemedlem og en glad kastrat som lever et purrfect katteliv i Drammen.

Takk Åse! smiley

S*AceroRamos Hope

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, September 24, 2018 20:52
Hope vokser og trives i sitt himmelrike, og hun utvikler seg supert. Jeg syns hun ser veldig vakker ut og det vises på henne at hun har det bra.


Hope bor sammen med en familie med to smågutter, og har det som plommen i egget. Hun får mye oppmerksomhet og kos og har blitt størstegutten sin spesielle venn og sengekamerat.

At pusekatt skal få et godt hjem og et godt liv med mye oppmerksomhet er jo hele poenget med å sette kattene ut på for. Det er ikke aktuelt for meg å ha så mange katter hjemme at jeg ikke har tid og ork til at hver og en av dem skal få den oppmerksomheten de fortjener. Forvertene hjelper oss oppdrettere til å kunne ha en større avlsbase enn vi ellers kunne hatt, samtidig som "trykket" i katteriet ikke blir for stort. Det er ikke bra hverken for trivsel eller helse. Så tusen takk til dere alle! smiley

For meg som eier og oppdretter er det først og fremst utstilling og parringsplaner som står i hodet når jeg tenker på Hope. Siden matmor nettopp har fått baby har vi ikke lagt mange planer så langt, men i Oktober skal hun få være med meg og Saga på utstilling. Da får jeg sett henne irl og da blir det nok også bestemt hvem av guttene hun skal få møte etterhvert.

Tusen takk Maria for bildene og det gode samarbeidet smiley

Leonardo Siberian Sapphire

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, September 24, 2018 20:36
Denne fantastiske gutten kommer til meg i løpet av høsten/vinteren. Han blir et spennende tilskudd til katteriet, og er kjøpt inn med tanke på Saga. Jeg ønsker meg en flott sølvkatt til henne og jeg tror denne gutten blir helt rett.

Å kjøpe en katt til bare en jente er jo litt lite, og håpet og planen er jo selvfølgelig at han skal få møte flere av jentene mine etterhvert selv om sølvet ikke nødvendigvis er så viktig i andre kombinasjoner. Kanskje han også lånes ut til oppdrettere som deler mine tanker og mål om avl.

Leo skal bo hjemme hos meg smiley(N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, September 24, 2018 20:29
Min lille vakre Saga fikk være med ut på tur heromdagen. Vi gikk ikke så langt, det skal jeg innrømme. For det var en fryktelig vind og blåst. Men jeg ville så gjerne utnytte de vakre høstfargene for å ta litt fine bilder.

Det har gått litt trått for Saga på utstillinger etter at hun ble voksen. Det er kjedelig å ikke ta cert, men samtidig er det jo gledelig at det er skikkelig konkurranse på utstillingene nå for tiden. Det er mange som eier sibirkatt, som avler seriøst og som stiller ut. Det er jeg veldig glad for.

Selv om det har gått litt trått for lill-gumman nå i begynnelsen er jeg ikke redd for at hun ikke er fin. Hun er vakker - Hanne-Sofia sa på sist utstilling at hun eegentlig er "perfekt" og den typen hun selv hadde valgt hvis hun skulle hatt sibir - men hun er veldig barnslig og trenger tid. At hun i tillegg stiller i bikini hjelper ikke akkurat. Jeg hadde ønsket at hun kunne blitt IC før hun ble parret, men nå er målet CH. Jeg har ingen 100% spikret plan for henne, men jeg har en hanne i siktet jeg har veldig lyst til at hun skal få møte. Det får vi se på når den tid kommer.

Gave

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Fri, September 07, 2018 11:05
Tusen takk Anne Grete for denne supre ryggsekken som gjør at jeg kan ta med pøblene ut i skogen.

Jeg har kost meg så mye med bilder og små snaps av A2-kullet som har vært ute å lekt i naturen at Anne Grete bestemte at jeg også måtte få mulighet til å ta med mine egne ut. Jeg har jo en nydelig skog rett utenfor huset som bare venter på å bli utforsket av små kattepuser.

Dermed fikk jeg høytidelig overlevert denne tøffe og praktiske ryggsekken i Sundsvall. Den første som fikk være med ut var Gulla. Mens hun utforska skogen, plukka jeg sopp. Det ble en god fangst med steinsopp og noen fine bilder smiley


Fargene er jo så vakre i skogen nå at jeg ikke kunne motstå å ta med Atlas på tur i går ettermiddag. Atlas syns også det var veldig spennende med skogslukter og -lyder. Et ekorn kjefta høylytt på oss, men det la han ikke merke til.

Denne ryggsekken kommer nok til å bli brukt hyppig. Den er superpraktisk og det er morsomt og spennende både for meg og kattene at vi kan være sammen i naturen. Tusen takk igjen Anne Grete smiley

Gulla Color Foot*PL

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Mon, September 03, 2018 23:52
Gulla var med oss til Sundsvall. Hun ble ikke stilt ut, men måtte være med fordi hun ikke kunne være alene hjemme hele helga. Dessuten er det jo super trening å bare være i en utstillingshall. Gulla tok det hele med stor ro, og "mamma" Magda passet godt på både henne og Saga slik at de var ren, pen og nyvaska hele helgen.

Jeg fikk tatt noen fotografbilder av Gulla. Takk Madde smiley
Next »