(N)Solstorms blog

(N)Solstorms blog

En dame med bart

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, July 27, 2017 15:18
Måtte bare vise dette artige bildet av lille Karma bartepus. Karma er kjent for sine imponerende barter, og her vises de veldig godt. Er hun ikke søt? smiley

(N)Solstorms Moi Moi Matti

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Tue, July 18, 2017 16:47
Hva kan jeg si om denne tullingen som har stjålet hjertet mitt? Han er en stor bamse som vil ha kos og oppmerksomhet hele tiden. Når jeg står opp møter han meg og er med på badet. Mens jeg pusser tennene er han i vasken sånn at jeg må spytte i do, da må han stikke hodet i do for å få med seg hva som skjer der. Klemmer eller kysser jeg mannen min strekker han seg oppetter bena mine for å få noen kyss han også. Han er virkelig en koseløve.

Matti begynner å bli interessert i damer. Når han har hatt noen dater så skal han kastreres og flytte til mamma. Jeg er veldig glad for det, for de to trenger hverandre og kommer til å få et herlig liv sammen.


Øyefarge

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, May 18, 2017 20:12
I den første standarden for sibirkatten sto det at de helst skulle ha grønne øyne. Dessverre ble det fjernet. Kanskje vi får det tilbake?
Mine katter har alle sammen hatt mer eller mindre grønne øyne. Karma og Taiga har hatt det fra de byttet farge som kattunger, men Magda og Kitty Purry har gradvis byttet farge. Det er ikke lett å få fram riktig farge på bilder. Magda har en lysende og veldig vakker farge på øynene sine. Nesten som smaragder.

På det nederste bildet er hun kattunge/ungdyr, og da har hun gule øyne. Akkurat som pappa IC FIN*Lumikissan X-Cellent, som også fikk vakre grønne øyne i 2-årsalderenFine farger

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, May 11, 2017 15:22
Bare en kort bildepost med et bilde av Matti jeg tok i går kveld. Bare noen minutter etter at bildet var tatt ble himmelen grå igjen.

Matti

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Sat, April 15, 2017 18:23
Matti elsker å være ute og leke i snøen og i dag fikk jeg dette blinkskuddet av ham smileyMatti

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Wed, March 29, 2017 14:38
For de som ikke har fått det med seg heter husets midtpunkt Matti. Sibirene har en tendens til å ta seg til rette, og Matti er inget unntak i så måte. Jeg er jo så glad i den lille rakkeren så jeg er lett å trille rundt lillefingeren, så er det opp til Solomon å prøve og sette noen grenser.
En av grensene Solomon har satt hjemme hos oss er at kattene ikke skal være i senga. Matti lærte jo fort at matmor ikke er så streng på det som matfar, og kommer susende når jeg skal hvile middag. Da er det ikke måte på hvor koselig han syns det er. Han maler som en liten traktor og koser seg skikkelig. Er han ikke søt?

To bilder fra verandaen tatt med en dags mellomrom. Han er flink til å posere, men på det nederste bildet var det litt vind ute og da måtte han klage litt. "Mjauuu", sa han. Søtnosen.

Kjæresten min

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Thu, March 23, 2017 18:35

Matti har tatt over eieforholdet til meg fullstendig. Sitter jeg i sofaen skal han ligge i strikkeposen ved siden av meg. Ligger jeg i senga skal han ligge å vaske meg i øynene for han syns jeg har ekle øyevipper som han vil få orden på eller aller helst fjerne.

Han er jo så herlig og jeg tror vi er like forelska begge to. *smask*

Han er en skjønnhet. Dette bildet tok jeg når jeg nettopp hadde kommet hjem fra jobb. Han satte seg godt til rette for å få litt kos og klagde sin nød når jeg tok bilder framfor å sette meg i sofaen sånn at han fikk kose

Gullgutten smileyMatti

Mine katterPosted by Sissel J. Doh Wed, March 22, 2017 14:52
Lille Matti elsker poser og syns det er så deilig med garnposer. I går var han ekstra heldig for da hadde jeg kjøpt garn i en annen butikk enn det jeg gjør til vanlig og da fikk jeg en papirpose som var akkurat passe stor for ham. Der gravde han seg godt ned, og kosa seg skikkelig smiley

Next »